Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

8 éves a szegvári honlap

2 057

Nyolcadik születésnapját ünnepel(het)te volna júniusban a szegvári honlap, hiszen 1999. június 7-e óta, több nagy várost, megyeszékhelyet megelőzve képviseli magát Szegvár a világhálón. Mivel akkoriban volt kialakulóban az internet hazánkban, a honlap látogatottsága is igen kevés volt, csupán 5-10 fő havonta.
Bár 1999-ben már hirdettük a falunapi programokat, részletes helyi hírek 2002. júliustól jelennek meg. Mivel már akkoriban hatalmas mennyiségű tartalom jelent meg a honlapon, célszerű volt a weblap „kettétördelése”. 2005. január elsején kettévált a honlap. Az egyik honlap (www.megapress.hu/szegvar) a településünket mutatta be öt nyelven, míg a másik (www.szegvaronline.hu) a helyi történéseket publikálta.
Ma a Szegvár OnLine – Szegvári Hírportál oldalletöltése meghaladja a havi harminc ezret. (Számlálónk a napokban 564 ezer körül jár, a  jövő év végére szeretnénk milliomosok lenni. 🙂
Úgy gondoltuk, hogy a településünket bemutató honlapot meglepjük születésnapja alkalmából egy „komolyabb” domain névvel. Sikeresen megpályáztuk és megkaptuk az Európai Uniós névtartományba eső  www.szegvar.eu domain-t, így a mai naptól a településünket bemutató honlap csak ezen a címen tekinthető meg. A weboldal egy kisebb „ráncfelvarráson” is átesett. 
A hírek, a helyi történések továbbra is a www.szegvaronline.hu -n maradnak.
Olvasóinknak köszönöm a bizalmat, s a kiemelkedő olvasottsági eredményeket!

Tisztelettel:

Purgel Zoltán
szerkesztő

Szegvár honlapja 1999-ben

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató