Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

BC motorvonat érkezik Szentesre

21 187

A 148. számú Fábiánsebestyén-Árpádhalom vasútvonal 1971. október elsején, 52 évvel ezelőtt szűnt meg. A jubileumról a járványhelyzet miatt akkor nem tudtak méltó módon megemlékezni, de ezt most, az ismételten kitörő „vonalmegszüntetési járvány” kapcsán azt mindenképpen pótolni kívánják – mondta el Halmai László, a Vasutazz Velünk! weboldal tulajdonosa.

2023. október 8-án Szentes – Gádoros és vissza viszonylatban egy 97 éves BC motorkocsi fog közlekedni, ami hajdanán szolgált a megszüntetett vonalon is. A motorkocsira korlátozott számban még lehet jelentkezni a halmail@vasutazzvelunk.hu címen. A vonat 11.48 – 12.35 között közlekedik oda és 12.50 – 13.35 között vissza. A jegyek ára csak oda, vagy csak vissza 10 – 10 ezer Ft, de vásárolható retúrjegy is. A jármű kapacitás kihasználása végett a Szentesről történő el és Szentesre történő visszautazást autóbusszal biztosítják.

A kiemelt fotó illusztráció!

A bejegyzésben szereplő eredeti kiemelt fotót eltávolítottuk, ezúton kérünk elnézést Halász Pétertől (ReginalBahn.hu) a „szerzői jogsértésért”!

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató