Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Falubajnokság 2008. – Egyéni sakkverseny

676

Kérjük vedd figyelembe, hogy ez a bejegyzés már több mint egy évvel ezelőtt jelent meg, így lehet, hogy ma már nem aktuális információkat tartalmaz.


Mint ahogy már évek óta megszokhattuk, januárban ismét megrendezésre kerül az egyéni sakk falubajnokság. A bajnoki cím sorsa körmérkőzés alapján fog eldőlni. Az első három helyezett tárgyjutalmat és oklevelet kap. A győztes megkapja a bajnoknak járó vándorserleget is, amit egy évig birtokolhat. A versenyen bárki indulhat, aki szegvári lakos, vagy pedig a szegvári sakk-kör tagja. Itt szeretném felhívni az „amatőrök” figyelmét arra, hogy a legeredményesebb értékszám nélküli versenyző is oklevelet és jutalmat kap.
A verseny a Zöld Sas Sörözőben kerül megrendezésre 2008. január 12-én (szombaton) 9 órai kezdettel. A versenyt követő ünnepélyes eredményhirdetés után pedig bográcsos ebéd várja a résztvevőket. 
Jelentkezni a (30)508-4345 telefonszámon lehet (Bóka Zoltán), lehetőleg mielőbb, hogy tudjuk a létszámot. A nevezési díj (jelképes): 500 forint. Mindenkit szeretettel várunk!

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató