Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Szilveszter-napi futás a jövőbe

0 1 004

Kérjük vedd figyelembe, hogy ez a bejegyzés már több mint egy évvel ezelőtt jelent meg.


Immár 5. alkalommal került megrendezésre Szegváron a Szilveszter-napi futás. A 2020 méteres távot rekordszámú (80 fő nevezett) lelkes, vidám sportbarát teljesítette a csípős, szeles idő ellenére.

A zenés bemelegítő után a rajtkapu alól dudaszóra indultunk el. Üde színfoltnak számított a szépkorúak baráti társasága. Köszönjük hogy eljöttek! A kiírásnak eleget téve néhányan jelmezbe, maszkba öltözve futottak.

A Forray Máté Általános Iskolát példamutatóan képviselte az igazgatónő, 6 tanár, és 15 diák. Visszatérő résztvevői a szilveszter napi futásnak a mindszenti és a szegvári karatékák. Óvodások, bölcsisek, és egy négylábú kedvenc is színesítette az indulók mezőnyét.

Miután mindenki beérkezett a célkapuba, a kultúrház aulájában tombolasorsolás útján ajándékokat kapott minden résztvevő. Különdíjban részesült a leggyorsabb női, illetve férfi futó, és a legsportosabb család is. A polgármester úr értékelése és újévi jókívánságai után minden résztvevőnek jó egészséget, sportos új esztendőt kívántunk.

Köszönjük a kultúrház dolgozóinak, a polgárőrség tagjainak, Pöszmet Zsoltnak, valamint Lőrincz Gábornak és feleségének segítő, szervező munkáját!  

A futóverseny támogatói voltak: Kisbolt Szegvár (Dobainé Kovács Mária); Érdi Martina; Kukovecz Márta; Nagyné Csatordai Márta; Horváth Cipó Kft-Szegvár; Tóth József – AGORA zöldség, gyümölcs üzlet; Boróka Cukrászda Szegvár.  

43 photos

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

Hozzászólások
Hozzászólások betöltése

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató