Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Átadták a pagodát a Millenniumi parkban

0 764

Hétfőn került átadásra az esőbeálló pagoda a szegvári Millenniumi parkban. Dr. Antal Péter gyógyszerész (Szegvár díszpolgára) gondolt legelőször arra, hogy milyen jó lenne a parkban egy esőbeálló pavilont építeni, benne asztalokkal, székekkel. Az ötletet többen támogatták, önkéntesek csatlakoztak a cél megvalósításához.

„Nem a maga érdekében, hanem mások javára.”

Szabó Tibor György polgármester az átadó ünnepségen köszöntötte a megjelent közel 100 főt, majd Szegvár Nagyközség Önkormányzatának díszoklevelét adta át Dr. Antal Péternek, megköszönve ezzel önzetlen munkáját és anyagi támogatását.

A polgármester elmondta, hogy több önkéntes csatlakozott a Millennium park tervezéséhez, építéséhez, szépítéséhez – majd a neveket is felolvasta: Kovács Istvánné, Magyar Imréné, Gyenes Béla, Szabó László, Siska János, Vincze Mihály, Csentes József, Kis Árpád, Csák Zoltán, Pölös Attila, ifj. Korom Tibor, Schneider Alex, Sinka Attila, Gránicz Péter. A polgármester tervei között szerepel, hogy a falu „mértani” központjában lévő Millennium park megteljen élettel, rendezvényekkel, hiszen ez mindenki számára könnyen megközelíthető terület.

A megnyitó ünnepségen A Fuszulyka nyugdíjas klub énekelt, Tóth Lászlóné és Szabóné Éva verset szavalt, Bányainé Rózsika pedig egy bukovinai székely népmesét mondott el. A klub tagjai házi süteményekkel, frissítővel látták vendégül a megjelenteket.

Fotóalbum

31 photos

Élő videó

Nádas pavilon átadás

Közzétette: Szegvár – 2020. szeptember 28., hétfő

Szegvári képek, szegvári emlékek

Ezt a posztot ide kattintva megtalálod a „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoportban is.

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

Akár ez is tetszhet
Hozzászólások
Hozzászólások betöltése

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató