Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Halloween parti a Mindszenti Sportközpontban

2 209

Első ízben került megrendezésre a Szegvári Kyokushin Karate Dojo Sportegyesület és a Mindszenti Kyokushin Karate Klub rendezvénye a Halloween parti, melyet a két település karate klubjainak hirdetett tökfaragó verseny előzött meg. Ebből jött a gondolat melyet Erdei Daniella vetett fel, hogy szervezzünk partit.

Az ötletet lelkes készülődés váltotta fel. Jöttek az ötletek, néztük az internetet jó és elkészíthető díszek valamint jó pofa játékos vetélkedőket kutatva. A bőség zavarával küszködve jutottunk addig, hogy már szelektálni kellett, annyira sok mindent összeszedtünk. Amikor végül kezdett körvonalazódni mit és hogyan szeretnék megvalósítani, csak ezután mertük hirdetni eseményünket.

Nagy örömünkre szolgált, hogy a Szentes TV is elfogadta meghívásunkat és egy nagyon tartalmas, mindent bemutató és átfogó összeállítást készített. Alapkoncepciónk az volt, hogy az egyesület és az egyesülethez kapcsolódó főleg fiatalokkal foglalkozó csoportoknak szervezzük bulinkat. Így ez érintette a Kick box, a Kempó szakosztályt, a gyermek Fit –Kid és gyerek jóga csoportot, a mazsorett és Dolce Dance Tánccsoportot, a Kyokushin karate és BPM torna kedvelőit. További meghívottaink voltak még a szegvári karatésok és a DSK tornászai.

A partihoz szükséges kellékeket igyekeztünk saját magunk elkészíteni. Ebben oroszlán részt vállalt Daniella és feleségem Erdeiné Süli Szilvia, de sok ötletet és tárgyat kaptunk Szabóné Gyermán Erikától is, aki férjével Szabó Tiborral és lányukkal Szabó Hédivel ezek elhelyezésében segítettek nagyon sokat. A partit megelőző nap délutánján kezdtük meg a Mindszenti Sportközpont (volt gimnázium) felső szintjének kidíszítését, amit még másnap reggel is folytattunk, míg végül délután 4-re, mire megérkeztek első vendégeink minden a helyére került.

Kérésünkre nagyon sok gyermek és szülő is jelmezbe öltözött. Többen arcfestéssel vagy álarccal igyekeztek az amúgy kedves arcukat rémisztővé alakítani. Mindenkit, aki próbált valamit változtatni a külsején kis ajándékkal jutalmaztunk. Később ezeket a fáradozásokat egy zsűri is értékelte, ahol további jutalmak kerültek kiosztásra. Ezután került sor a játékos vetélkedőre ahol 4 fős csapatok versenyeztek. Feladataik között szerepelt többek között kvíz kérdésekre való válaszadás, vagy éppen film részletekből film címek kitalálása, de a múmia készítés, a tök söprögetés, az alma halászat és a puzzle is izgalmas szórakozást nyújtott.

A játékok közötti szünetekben volt idő a belépőként hozott sütik elfogyasztására. Természetesen a vetélkedő győzteseinek jutalmazása sem maradt el.

Úgy gondolom, hogy a megjelentek száma már megérte a fáradozásokat, a hangulat és a jókedv pedig már csak hab volt a tortán. Az élmények és a visszhangok alapján ígérem, hogy lesz folytatás!

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató