Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Újszentiván – Szegvár 0:2

2 450

Az elmúlt hétvégén folytatta bajnoki szereplését a szegvári futballcsapat. Vasárnap Algyőn lépett pályára a gárda az Újszentiván ellen. A mérkőzés előtt az Újszentiván a 10. helyet foglalta el tabellán a mieink 7. helyről várták a mérkőzést.

A rendkívüli hideg, szeles idő hál istennek nem tréfálta meg a szegváriakat és az első félidő vége előtt a 39. percben Piti János góljának köszönhetően meg is szerezte a vezetést. Majd a szünet után szinte azonnal a 47. percben Rácz Zoltán állította be a végeredményt 0:2. Ezt követően még számos helyzet adódott, hogy növelje az előnyét a csapat, de a hátra lévő időben a helyzetek elkerülték a kaput.

Bagi Endre vezetőedző értékelése:

„Először is szeretném meg köszönni a rengeteg biztatást, amit kapunk, nagyon sok erőt ad a csapatnak szóval köszönjük tényleg! Túl vagyunk ismét egy idegenbeli meccsen. Nem volt egyszerű, de hisz melyik idegenbéli meccs az? Ismét helyzetekig jutottunk már az elején, amit kértem is a csapattól, hogy próbáljunk le támadni és minél hamarabb pozitív irányba fordítani a meccset számunkra. Nem volt könnyű, de nem az ellenfél miatt, hanem picit nehézzé tettük magunknak a helyzetet. Viszont a lefújás előtt P. Janika góljával tudtuk az öltözőbe menni és ott higgadtan át beszélni a dolgokat. Ez abból is látszik, hogy R. Zoli gólja elég gyorsan jött a másodikban és utána már próbáltunk labdát tartani, illetve minden cserét kihasználva egy kockázatmentes második félidőt hozni. 3 pont hazajött velünk, de a következő hét lesz az, ami nagyon sok mindent el fog majd dönteni nekünk ebben a bajnokságban azt hiszem. Röszke egy komoly ellenfél lesz de hiszem, hogy jó erős és edzett keretünk van ahhoz, hogy számunkra a legjobb eredmény születhessen. Köszönjük még egyszer, aki követi a csapat életét és szurkol nekünk! Hajrá Szegvár!”

A győzelemmel a csapat már a 4. helyet foglalja el a táblázaton és az elkövetkezendő hétvégén a 2. helyezett Röszke otthonába utazik. Igen nehéz ellenfélnek ígérkezik, egy győzelemmel akár az első háromba is fel jöhet a csapat, persze ez függ a többi mérkőzések végeredményeitől is.

Újszentiván SE – FC Szegvár

  • Helyszín: Algyő, Zárt kapus
  • 2021.02.14. 14:00

0-2 (0-1)

  • Szegvári összeállítás: Bihari G., Biácsi (Szűcs) (Janó), Kelemen, Bihari D., Piti, Bihari T., Nana, Papp, Rácz (Terbán), Józsa (Bereczki), Vigh (Gémes)
  • Gólszerzők: Piti János Zoltán 39′, Rácz Zoltán 47′

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató