Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Bordány SK II. – FC Szegvár 0:3

1 750

Az elmúlt hétvégén rendezték a Csongrád- Csanád Megyei III. osztály 20. fordulóját, a szegváriak Bordányba utaztak. A mérkőzés előtt a Szegvár 4. volt a táblázaton a Bordány pedig a 8. helyről várta a találkozót. A mérkőzés két nagyon gyors szegvári góllal indult, mindkét gólt Nana Roland szerezte a 3. percben szabadrúgásból, majd  a 7. percben pedig egy büntetőt értékesített. Ezen kívül említésre méltó esemény nem történt az első félidőben, így 0:2-es eredménnyel mehettek az öltözőbe a csapatok. A második félidő elején volt egy komoly helyzete a hazaiaknak, de ezen a helyzeten kívül nem voltak veszélyesek a vendég kapura. A 63. percben kijátszott szituációból az újonc ifj. Bagi Endre is betalált és ezzel be is állította a végeredményt 0:3.

Bagi Endre vezetőedző értékelése:

„Ismét túl vagyunk egy hétvégi fordulón ahol idegenben szerepelt a csapat. Bordány fogadott bennünket. Személy szerint bizakodva vártam ezt a meccset és bíztam a sikerben. Ettől független a csapatot óvatosságra intettem és azt kértem lássuk először az ellenfél majd hogyan áll a mérkőzéshez. Már a harmadik percben egy szabálytalanság után Nana Roli bomba góljával vezetést szereztünk amire 4 perc múlva egy büntető következett. Roland ezt is értékesítette. Gyakorlatilag 10 perc sem telt el és 0-2 volt az állás. Az ellenfél első komolyabb helyzete az 55. percben következett, amit a kapusunk hárított. Egészen addig a pillanatig helyzethez sem jutottak. A végeredményt ifj. Bagi Endre góljával állítottuk be a 63.percben. Nagyon fontos három pont ez ismét hisz minden meccset meg kell fognunk, ha dobogó közelben szeretnénk maradni. Az igazán fontos hétvége pedig a következő lesz a Baks ellen! Ezen a hétvégén az előttünk levő csapatok egymással meccseznek így számunkra mindenképp a győzelem lenne fontos. Sajnos továbbra is zárt kapus meccseket kell játszanunk, de a biztatást így is nagyon köszönjük mindenkinek, aki követi a csapatot online!”

A szegvári csapat maradt a 4. helyen a tabellán, az elkövetkezendő hétvégén pedig a tabella 12. helyén álló Baks csapatát fogadja! A mérkőzés zárt kapus lesz.

Az FC Szegvár vezetőségének felhívása:

„Tisztelt Sportbarátok!
A 484/2020 (XI.10.) kormányrendelet értelmében amatőr labdarúgó mérkőzéseket csak nézők nélkül lehet megrendezni. Ezért 2021.04.03. (szombat) 15:30 és 18:00 között kérjük, a létesítmény bekerített részét ne látogassák, mert le lesz zárva! Ebben az időszakban sportolás céljára csak a kerítésen kívül eső hátsó pályát tudják használni.
Megértésüket köszönjük!
FC Szegvár Sportegyesület.”

Foliaplast-Bordány SK II. – FC Szegvár 0:3 (0:2)

  • Helyszín: Bordány, Zárt Kapus
  • 2021.03.27. 12:00
  • Szegvári összeállítás: Bihari G., Kelemen, Bagi, Szűcs, Bihari D., Bihari T. (Janó), Nana, Puhala (Biácsi), Rácz (Bereczki), Józsa (Széll), Vigh
  • Gólszerzők: Nana (2) 3’ 7’ (a 2. gólt büntetőből), Bagi 63’
Szólj hozzá!

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató