Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Kidőlt a Niagara Italkereskedés fala

2 623

Ma a déli órákban leomlott és kidőlt Szegváron, a Dózsa György utca 2. szám alatti bérelt üzlethelyiség fala, amely miatt az ingatlan életveszélyessé vált. Szerencsére a baleset pillanatában senki sem tartózkodott a fal közelében, így személyi sérülés nem történt, viszont nagy a riadalom.

A helyszínen van az üzletvezető és az ingatlan tulajdonosa, s várják a statikus szakértőt. A Niagara Italkereskedés egyelőre zárva tart, keresik a megoldást a balesetveszély elhárítására és az újra nyitásra. Arról nincs információ, hogy az épület rendelkezett-e biztosítással.  

Ez az üzlethelyiség sok éven keresztül a Center Sörözőnek adott otthont, előtte az 1990-es évekig a szegvári KTSZ üzeme működött itt.

Kedves Vásárlóink! Most nem sorsolásról írunk, hanem értesítünk benneteket, hogy az üzlet egy ideig zárva tart! Technikai akadályba ütköztünk. Gyakorlatilag alkalmazottunk és egy törzsvendégünk élete 2 percen múlt, talán a jó Istennek köszönhetően! Külön hálát adunk azért, hogy sem gyermek, sem felnőtt abban a pillanatban nem tartózkodott bent! Segítségre nem számolhatunk így nem maradt más hátra, kényszer szünet. Tudjátok ezek csak tárgyak, anyagi értékek, viszont az emberi élet pótolhatatlan! A képek önmagukért beszélnek!

Forrás: Niagara Italkereskedés Facebook oldala
Szólj hozzá!

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató