Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Forrai diszkó lesz augusztus 7-én az Ászban

2 745

Újra Forrai diszkó lesz Szegváron augusztus 7-én (szombaton), a piactéren található Ász Sörözőben, melyre mindenkit szeretettel vár Dj. Forrai Ferenc. A védettségi igazolványát és a pénztárcáját senki se felejtse otthon.

Dj. Forrai Ferenc neve egybeforrt  a környék legemlékezetesebb bulijaival.  Ő az első és még jelenleg is aktív szentesi Dj, aki 1973-ban kezdte forgatni az éppen aktuális lemezeket. Dedek Dundival beindította a Szentesi Panoráma és Sportszálló Diszkókat, majd későbbi társával, Kovács Lacikával ikonikus, a mai napig is legendás helyekké emelték. Később, az 1995-2004 közötti időszakban a szegvári Rock Café, a Mega Klub majd a Center Sörözőben tartott bulik szintén mai napig emlékezetesek.

Forrai Ferenc a retró zene igazán hiteles,  jó ismerője, a bulijain nem a YouTube-ról leszedett retró mixeket játszik, hanem hatalmas zenei gyűjteményéből a közönség igényének és kéréseinek valamint a pillanatnyi hangulatnak megfelelően szerkeszti műsorát a 70-es, 80-as, 90-es és a 2000-es évek legjobb zenéiből.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató