Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Segítség, megnősültem!

2 262

Intenzív színházi élményt és garantált szórakozást ígér Pindroch Csaba egyszemélyes komédiája, a Segítség, megnősültem! A Sebestyén Elemér azonos című sikerkönyvéből íródott előadás már túl van a 150. előadáson.

Az előadás a szegvári Művelődési Házban 2022. május 30-án (hétfő) 19 órakor kezdődik. A kedvezményes jegyár: 200 Ft / fő. (Az előadás kedvezményes jegyára a Déryné Program támogatásának köszönhető.) Jegyek a Művelődési Házban kaphatók.

A hagyományos bohózat és modern stand-up comedy stílusjegyeit egyaránt felvonultató előadás sajátos görbe tükröt tart az esküvő előtti és utáni hétköznapok legkülönbözőbb komikus vagy éppen keserű pillanatainak. Mindezt úgy, hogy az összes felvonuló karaktert a művész egymaga kelti életre. Mert a házassághoz elég egy nő és egy férfi, de a közös élethez jár még melléjük az anyós,  az após, a nagybácsi, a haverok, a munkatársak, a főnök, a melósok, az építésvezető és még számos „problémás alak”, kihívás és nem várt esemény.

„A megtörtént események láncolata tele van csípős megjegyzésekkel és humorral, számomra a darab mégis egy szerelmi vallomás. Köszönetképpen azért a fontos, hihetetlenül boldogító, de olykor végtelenül bosszantó és bonyolult csodálatos emberi kapcsolatért, amit úgy hívunk, hogy házasság. Mert a házasság nem diploma, hanem iskola… (Van mit tanulni!…)” 

Pindroch Csaba

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató