Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Letette esküjét Farkas Sándor és Varga Ferenc – Gémes László is elment szelfizni

4 099

Frissítve: 2022. május 4.

Tegnap letették esküjüket az áprilisi parlamenti választáson mandátumot szerzett képviselők, ezzel megalakult az új parlament. Farkas Sándor választókörzetünk egyéni képviselője és Varga Ferenc listán bejutott képviselője is részt vett az ünnepélyes eskütételen –  a képviselők Facebook oldalukon, a helyszínen készült fotókkal számoltak be az eseményről.

„Letettük ma képviselői eskünket a Parlamentben. Hálás vagyok a bizalomért, rá fogok szolgálni. Isten engem úgy segéljen!”

– írja Varga Ferenc, szegvári országgyűlési képviselő. (Kiemelt fotónkon Varga Ferenc.)

Fotó: Farkas Sándor Facebook oldala

Gémes László is odakeveredett

Gémes László, a Csongrád-Csanád Megyei Közgyűlés elnöke is elment a Parlamentben tartott ünnepélyes eseményre. Habár a hivatalos fotózáson nem kellett részt vennie, azért a folyosón készített pár szelfit hűséges csapatának örömére.

Fotós szemmel úgy látom, hogy ettől előnytelenebb képeket aligha lehetett volna készíteni. Jobb lett volna ezeket a ciki képeket egyből kitörölni, mintsem átgondolatlanul, frissen publikálni közösségi oldalon.

Fotó: Gémes László Facebook oldala

Ha valaki a ballagási vagy az esküvői öltényét veszi fel, akkor megvan annak a veszélye, hogy évtizedekkel később az túl szűknek bizonyul. Ilyenkor nem célszerű begombolni a zakót, mert a gomb könnyen leszakadhat, s elrepülhet – ráadásul fotón sem mutat előnyösen a feszülő zakó. (Egyébként ilyen esetben kisebb mértékben lehet „orvosolni” a helyzeten, például, ha az „úriember” a fotózás pár másodpercére „behúzza a pocakját”.)

Érdemes megjegyezni azt is, hogy ha valakikről protokolláris fotó készül, akkor valamilyen szintű komolyságot kell tükröznie a képnek – pláne, ha az illető politikus. Nem illik például túlzottan bazsalyogni, mint ahogy Gémes László teszi a Miniszterelnökkel közös szelfin.

Gémes László öltözködését sok kritika érte szegvári polgármestersége idején. Rendszeresen előfordult, hogy községi ünnepségeken Trapper farmerben, reklámfeliratos pólóban és koszos cipőben jelent meg. Pozitív változás, hogy amióta a megyei közgyűlés elnöke, már egyre gyakrabban lehet látni öltönyben, nyakkendőben. Ha „beruházna” két számmal nagyobb, sötét színű öltönyre és hozzáillő nyakkendőre, egyből komolyabbnak tűnne a megjelenése, s nem is tévesztenék össze a futárral.

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató