Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Meghívó a „Vízalatti álom” fotókiállításra

1 570

Augusztus 18-án (csütörtökön) 18 órai kezdettel a szegvári Művelődési Házban kerül megnyitásra Gyöngyösiné Ónodi Gyöngyi és Gyöngyösi Sándor „Vízalatti álom” című fotókiállítása.

Különleges megnyitó várható, hiszen az alkotók el fogják mesélni a fotók elkészítése során szerzett élményeiket.   

Gyöngyösi Sándor és a felesége Gyöngyi azon szerencsések közé tartoznak, akik megvalósítják az álmaikat. Az álmaikat egy olyan világról, amelyik a mély vizekben létezik – mesés színekkel, növényzettel, állatokkal, különös formákkal, megismételhetetlen látvánnyal és az ehhez társuló érzelemvilággal. A képeket nézegetve úgy érezzük, mintha egy misztériumban vennénk részt, valahol az ébrenlét és az álom határán.

Sándor és Gyöngyi Kiskunfélegyháza közelében, Fülöpjakabon lakik, és egy családi vállalkozást vezetnek. A fényképezés a hobbijuk, amelyre egyre kevesebb idejük jut. A tudásukat a kiskunfélegyházi Wesel Hugó Fotókörben tökéletesítik, amelynek alapító tagjai közé tartoznak.

A képek a Vörös tengerben, az Adriai tengerben, az Indiai Óceánban és a Csendes Óceánban készültek. Sándor és Gyöngyi tisztelettel meghívja Önöket az „álmukba”.

dr. Zbigniew Głuszczak

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató