Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Az FC Szegvár Id. Gajda Mihály emlékére visszavonultatja 01-es számú mezét

4 311

November 12 -én tartotta harmadik sportbálját a Futball Club Szegvár Sportegyesület.

Kanalas Róbert, az egyesület elnöke köszöntötte a vendégeket és Szegvár polgármesterét, Szabó Tibor Györgyöt, illetve a bálon résztvevő utánpótlás csapatokat és családtagjait. Kiemelte az utánpótlás az egyik legfontosabb a szegvári labdarúgás megtartásában, illetve a sikerek elérésében, amiben az edzők – Szűcs László, Bagi Endre, Széll Norbert -munkája nélkülözhetetlen. Megtudtuk, hogy az idei szezont már négy utánpótlás csapattal kezdte meg az egyesület, amiben nagy segítséget kaptak a szülőktől. A felnőtt csapat is megtesz mindent a sikeres szereplésért.

Megható percek következtek, emlékeztek Id. Gajda Mihályra, a szegvári sportélet ikonikus személyére. Gajda Mihály idén hunyt el, emlékét az FC Szegvár szeretné méltó módon megőrizni, ezért elnökségi határozatban úgy döntöttek, hogy a 01-es számú mezt visszavonultatja, vagyis egy játékos sem kaphatja meg jövőben ezt a mez számot. A 01-es mezt a vezetőség átadta Id. Gajda Mihály feleségének és lányának Gajda Ildikónak, amely megtekinthető a szegvári Művelődési Házban.

A 01-es mez a Művelődési Házban lesz kihelyezve

Gajda Ildikó nagy bejelentést tett: létrehozzák testvérével Gajda Mihállyal az „Id.Gajda Mihály a szegvári labdarúgás utánpótlásért” Alapítványt, a civil szervezet számláján egymillió Forintot helyeznek el.

Gajda Ildikó bejelenti, hogy családjával alapítványt hoznak létre, s egymillió Forint kezdőtőkét biztosítanak

Kanalas Róbert, az FC Szegvár elnöke beszélt még a jövőbeli tervekről, a sportpálya és az öltözők tervezett felújításáról, köszönetet mondott Marsovszki Dániel és Pöszmet Zsolt társelnököknek. A vezetőség megköszönte az egész évben nyújtott segítséget Tóthné Menyhárt Mónikának, Dobai Jánosnak, Bacsa Ernőnek és Tulipánt Mihálynak.

A hajnalig tartó, jó hangulatú bálon több mint százötvenen vettek részt, a muzsikát az orosházi Silver Zenekar szolgáltatta.

A szervezők köszönetet mondanak az idei sportbál támogatóinak: Szegvár Önkormányzata, Ternai János és családja, Tulipánt Mihály, Vigh János, Somodi Ríta, Gajda Lászlóné, Gyermán Józsefné, Vighné Herceg Andrea, Ász Söröző, Nagy Péter és Családja, Dancsó Anita, Kovács Éva, Tóth Tibor és családja, Szabó Tibor és családja, Gyenes Kft.

Videóalbum

FC Szegvár Sportbál – 2022. november 12.

Fotóalbum

Szegvári képek, szegvári emlékek

Ezt a posztot ide kattintva megtalálod a „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoportban is.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató