Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

A „Szegvári képek – 100 szegvári fotó” c. könyv a központi ABC üzletben is megvásárolható

1 205

A „Szegvári képek – 100 szegvári fotó” c. könyvem a mai naptól megvásárolható a Hunor-Coop 213. számú szupermarketjében is, a Szentesi u. 2-4. sz. alatt.

A könyv továbbra is kapható a szentesi Babilon Könyvesházban, a Kossuth Lajos u. 11. sz. alatt (a Luther téri díszkútnál), valamint nálam is megrendelhető, akár postai szállítással. (E-mail: zoltan@purgel.hu Mobil: +36303491100.)

A „Szegvári képek – 100 szegvári fotó” című könyv borítója

Júniusban jelent meg a „Szegvári képek – 100 szegvári fotó” című könyv, amelybe az elmúlt 20 év munkáiból, a több mint 50 ezres fotóarchívumomból válogattam száz Szegváron készült fotómat.

A könyvben bemutatkozást írt rólam Dr. Zbigniew Głuszczak fotográfus, előszót írt Szabó Tibor György, Szegvár polgármestere, amelyek a magyaron kívül angol, német, lengyel és francia nyelven is olvashatók. Egy oldalon egy fotó szerepel az expozíció dátumával ellátva, s a képek címei is öt nyelven jelennek meg.

A könyv exkluzív kivitelben, 114 belső oldal terjedelemben, kemény borítóval, védőborítóval, magas minőségű, fényes papírra nyomtatva jelent meg. Könyvemet az Országos Széchenyi Könyvtár nyilvántartásba vette, a kiadvány ISSN számmal rendelkezik.

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató