Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Gyalogtúrát szervez a St. Jupát Sportegyesület

1 228

Az eredeti terv szerint 2023. január 21-én, szombaton a Berek – Szegvár – Berek útvonalra hirdetett gyalogtúrát a szentesi St. Jupát Sportegyesület, amelyet pár napja módosítottak a csapadékos időjárás miatt.

Január 21-én, szombaton Tömörkény – Pálmonostora – Pusztaszer külterületi részein vezet a 20 km-es gyalogtúra. A gyülekező Szentesen a Dózsa-ház (Csongrádi út 2.) előtt lesz 7.45 órakor. Programjukra mindenkit szeretettel várnak! Részletes információ weboldalukon a https://programok.jupat.hu/leiras.php?id=112 címen található.

A St. Jupát Sportegyesület 1989. január 13-án alakult. Főleg a Szentesi Kistérségben élők és az ide látogatók számára kínál szabadidős-, és versenysportolási, valamint turisztikai és sportos szabadidő eltöltési lehetőségeket. Turisztikai programjainkban kerékpáros és vízi túrák kapják a fő hangsúlyt, sportolási lehetőségeink a kajak-kenu, és a kerékpáros sportágak köré csoportosulnak. Sporttevékenységeinket tagságunk részére egész évben biztosítjuk, turisztikai ajánlatainkra főként kora tavasztól késő őszig várjuk az érdeklődőket.

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató