Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Évet zártak a szegvári polgárőrök

1 278

December 21-én tartotta hagyományos évvégi ünnepi összejövetelét a Szegvári Polgárőr Egyesület a Szentesi út 18. szám alatti székházában.

Bihari Ferenc, az egyesület elnöke köszöntötte a jelenlévőket, elmondta, hogy a polgárőrség tagjai egész évben végezték a munkájukat, és a következő napokban is ezt teszik majd. Megköszönte Dr. Privóczki Zoltán István elnökhelyettes és Vighné Somodi Rita társelnök munkáját.

A szegvári polgárőrök munkájáról elismeréssel beszélt Tódor Zoltán rendőr alezredes, a Szentesi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályának alosztályvezetője, köszönetet mondott a polgárőröknek azért az áldozatos munkáért, amit a szabadidejükben végeznek, hogy Szegvár élhető és biztonságos legyen.

Szabó Tibor György, Szegvár polgármestere kiemelte, hogy a polgárőrök jelen vannak a Szegvár különböző rendezvényein, programjain. Reményét fejezte ki, hogy a kiváló együttműködés, a közös munka a jövőben is folytatódik majd, s örömmel tapasztalta, hogy az egyesülethez fiatal önkéntesek is csatlakoztak.

Fotóalbum

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató