Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Áprilisban újra lesz elektronikai hulladékgyűjtés

755

Nagyon sikeres volt a szegvári Polgármesteri Hivatal 3 évvel ezelőtti elektronikai hulladékgyűjtés kezdeményezése, amelynek keretén belül a lakosok ingyenesen leadhatták a felhalmozódott és feleslegessé vált elektronikai hulladékot. A gyűjtésben a Szegvári Falufejlesztő Kft. munkatársai is segítettek, több címről szállították el a hulladékot. Az elmúlt évben 16,5 tonna elektronikai és annak fém hulladékától sikerült megszabadítani a település lakosait.

Idén is lesz elektronikai hulladékgyűjtés, április 12-től 14-ig (péntektől vasárnapig), a tervezett helyszín a Polgármesteri Hivatal parkolója.

Ezen a három napon 8 órától 16 óráig adható le minden olyan eszköz, amely elektromos árammal vagy akkumulátorral működik, pl.: irodai eszközök, hűtő, fagyasztó, mosógép, porszívó, elektromos konyhai, berendezések, számítógépek, nyomtatók, fénymásolók, telefonok, rádiók, TV, video berendezések, elektromos kerti gépek, barkácsgépek, játékkonzolok, stb. A következő hulladékokat nem tudják átvenni, feldolgozni: orvostechnikai eszközök, földfém kábel, ipari alu-kábel, radioaktív berendezések, fénycsövek, toner patron, napelem.

A kiemelt fotó illusztráció!

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató