Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Csongrád megyei testnevelőket és iskolákat díjaztak

1 076

A Csongrád-Csanád Vármegyei Diáksport Egyesület megújított formában ismerte el a kiemelkedő munkát végző pedagógusokat, a tavalyi tanév legeredményesebb diákjait, felkészítő pedagógusait.

A tiszteletükre rendezett díjátadó ünnepségen azoknak a pedagógusoknak mondtak köszönetet, akik munkájukkal nagyban segítik egyesületük és a Magyar Diáksport Szövetség törekvéseit. Munkásságukkal példát mutatnak diákjainak, munkabírásukkal és lelkesedésükkel folyamatosan fejlesztik a diáksport mozgalmat.

A legaktívabb általános iskola kategóriában elismerésben részesült a Szegvári Forray Máté Általános Iskola, az oklevelet Németh Ildikó intézményvezető vette át.

Rendhagyó díjátadásra is sor került. A Klebelsberg Központ és az MDSZ egyeztetése értelmében a Tankerületi Központok a 2022/2023-as tanév Diákolimpia® nevezési adatai alapján tankerületenként a 10 legtöbb nevezést regisztráló pedagógus részére Diákolimpia® logóval ellátott sportruházatot (melegítőt) adtak át.

A Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ díjazott pedagógusai közül ajándékot vehetett át Pólyáné Téli Éva, a Szegvári Forray Máté Általános Iskola testnevelő tanára.

Forrás: a Csongrád Megyei Diáksport Egyesület Facebook oldala

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató