Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Új székek és hangtechnika a Művelődési Házban

630

Szegvár Nagyközségi Önkormányzat a Magyar Falu program keretében meghirdetett, „Önkormányzati tulajdonú ingatlanok fejlesztése, önkormányzati feladatellátáshoz kapcsolódó beszerzések” – 2024 című, MFP-ÖTIFB/2024 kódszámú pályázati kiírásra 2024.01.15. napján nyújtott be támogatási kérelmet 4.657.166 Ft támogatási összegre.

A pályázat keretében a Szegvár Nagyközségi Önkormányzat fenntartásában működő Szegvári Egyesített Közművelődési és Muzeális Intézmény részére szeretnénk 220 db konferencia széket és a hangosítás modernizálásához eszközöket beszerezni.

A Művelődési Ház jelenlegi eszközállománya mind a székei, mind a hangosítása már nem felel meg a modern kor követelményeinek. Az új konferencia székek beszerzésével és a hangosítás modernizálásának köszönhetően a lakosság egy kellemes, minden igényt kielégítő környezetben bonyolíthatja le a kulturális, közösségi és szabadidős programjait.

A pályázat jelenleg elbírálás alatt áll a Magyar Államkincstárnál, de Önkormányzatunk megelőlegezve a pozitív elbírálást már beszerezte a 220 darab konferencia széket, melyek már elfoglalták méltó helyüket a Művelődési Ház nagytermében.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató