Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Ön hisz Gémes Lászlónak?

637

Májusban „A hónap kérdése” rovatban arra a kérdésre szavazhatnak olvasóink, hogy hisznek-e Gémes Lászlónak, aki korábban Szegvár polgármestere volt, jelenleg a Csongrád-Csanád Megyei Közgyűlés elnöke.

Különböző médiákban meglehetősen furcsa és ellentmondásos hírek kapnak napvilágra, amelyek Gémes Lászlóval kapcsolatosak, ráadásul kommunikációja és a közösségi médiában megjelent bejegyzései is ellentmondásosak.

Április 22-én egy különös hír jelent meg a cs3.hu hírportálon, amelynek kiadója a Tisza – Kurca Kft. A weboldalon megjelent írások tartalmából egyértelműen kiderül, hogy azok tartalma a jobboldalhoz közelálló olvasókat célozza meg, azon belül is azokat, akik Csongrád-Csanád Megye 3. számú választókerületében élnek.

„A város első embere akar lenni Gémes „Kalandor” László, a Csongrád-Csanád Vármegyei Önkormányzat leköszönő elnöke is. A kormánypártok annyira gyengének ítélték meg Gémes elnöki munkáját, hogy leszedik a sakktábláról, és semmilyen Fidesz-listán nem kap helyet. Információink szerint a megyei önkormányztatot is erőszakosan vezette, a szakembereket eltávolította, és a dilettáns vezetése miatt a csőd szélére került a megyei önkormányzat. Elfogyott körülötte a levegő, és ezért mindent megtesz, hogy megszerezze Mindszentet. Szegváron polgármestersége háborús helyzetet okozott, ezért ő Szentesen próbálkozott, a szegvári jelöltjeit pedig leszavazta a település közössége (Ő maga pedig Szentesen bukott meg). Most pedig a megye éléről is távoznia kell… „Igazi kalandor”

– írja a cs3.hu hírportál.

Kérjük szavazzon! Szavazni teljesen anonim módon 2024. június elsején, éjfélig lehet.

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató