Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Róka a központi COOP-áruháznál

477

Az elmúlt héten Szegváron, a központi COOP-áruház előtt is telepített a Foxpost csomagautomatát, Csongrád-Csanád megyében még Ásotthalom és Kiszombor településeken is.

„Stratégiánk fontos szempontja, hogy magánszemélyek és üzleti vállalkozások részére egyaránt kényelmes és környezettudatos csomagfogadást és -feladást tegyünk lehetővé a legkedvezőbb helyszíneken elérhető csomagautomaták országos hálózatával.”

– mondta Bengyel Ádám, a cég vezérigazgatója és társalapítója.

Kiemelte, hogy jelenleg közel 85.000 rekesz áll rendelkezésre mintegy 300 településen országszerte, ami több mint 1.000 csomagautomatát jelent, ez 5.000 csomagpont kapacitásának felel meg.

 „Azon dolgozunk, hogy tényleg elérhető közelségben legyünk. Így ezeken a településeken is mindenki valóban a saját ritmusában – ahogy neki a legkényelmesebb – vehesse át vagy küldhesse el csomagját. Felméréseinkből tudjuk, hogy nagyon sokan szeretik és igénylik ezt a lehetőséget.”

– jegyezte meg a vezérigazgató.

Szegváron legelőször a Packeta – Zbox csomagautomatái jelentek meg, majd ezt követte a GLS csomagautomata, s a múlt héten pedig a Foxpost automata. A webáruházakból sokat vásárlóknak jó hír, hogy a csomagautomaták mellett csomagpontokon is átvehetők a megrendelések, ilyen például a Szentesi út 28. szám alatt található Kisbolt (GLS, DPD) és a Postahivatal, ahol a PostaPont csomagok átvehetők.   

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató