Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Pénteken Kórógy-tavi mozi piknik

1 058

2024. július 5-én, pénteken este a Kórógy-tó partján szabadtéri filmvetítés lesz. 18 órakor az „Így neveled a sárkányodat” című amerikai animációs film, majd 20 órakor a „Kincsem” című magyar romantikus kalandfilm kezdődik.

Tavaly nagy sikere volt a szabadtéri filmvetítésnek

A vetítés technikai részét a Szentes TV munkatársai biztosítják, a program mindenki számára ingyenes.

A mozi ideje alatt az Ász Söröző büfét üzemeltet, a Vándorló Szeretet Karitatív Egyesület jóvoltából pedig popcorn, vattacukor és limonádé várja a piknikezőket.

Így neveld a sárkányodat

12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai animációs film, 98 perc, 2010.

A Cressida Cowell sikerkönyve alapján készült film a melák viking harcosok és vad sárkányok világába röppenti nézőit. A cselekmény középpontjában egy viking tinédzser áll, aki Berk szigetén él, ahol a sárkányokkal való küzdelem a mindennapi élet része. Elérkezik a beavatás ideje, amikor hősünk bizonyíthatja rátermettségét törzse és az apja előtt. Ám amikor találkozik egy sebesült sárkánnyal, és összebarátkozik vele, a kis „sárkányölő” világa a feje tetejére áll.

Kincsem

12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar romantikus kalandfilm, 121 perc, 2017.

Blaskovich Ernő mindenét elvesztette a szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, akivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Ezzel a sors tálcán kínálja neki az elégtételt, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét, von Oettingen bárót. Egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy Ernő menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe, apja gyilkosának lányába. Vajon mi a fontosabb, a szerelem vagy a bosszú?

Tavaly az Üvegtigris című filmet vetítették
- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató