Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

A topolyai testvérek

730

Pólyáné Téli Éva az osztályfőnökünk, már sok országot bejárt. Ezek közé tartozik Szerbia-Montenegro is, ahonnan testvérosztályt szereztünk.
Április 6-án mi mentünk el hozzájuk Topolyára, ahol szerintem mindenki jól érezte magát, és olyan jó benyomást tettek ránk, hogy a fiúk elfelejtették, hogy ők valójában rosszak. Izgalmas programokat szerveztek és az ellátás is bőséges volt.
Fájdalmas búcsút vettünk tőlük, de megígérték, május 20-án el fognak jönni. Ez így is volt. Nagyon készültünk rá, de nem csak mi, az egész falu: a Polgármesterasszony, a Babaház, Lajos bácsi, a szakácsok és még sorolhatnám. A legélvezetesebb számukra és nekünk is a ligeti strand volt Szentesen. Jól összebarátkoztunk, bár mi egy sportos osztály vagyunk, ők inkább sportból a C kategóriába tartoznak. Lusták, de kedvesek és barátságosak. Attól, hogy más országban élnek, 99,9%-ban a magyar szokással, kultúrával egyezik a viselkedésük.
Szeretnénk újra ellátogatni hozzájuk, vagy vendégül látni őket. Megismerkedtünk egy másik országgal, vele együtt új barátokkal.

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató