Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Elkészült az új szegvári honlap!

2 122

Hosszas munka után elkészült Szegvár új honlapja, mely július elsejétől a megszokott címeken érhető el: http://www.szegvar.huhttp://www.megapress.hu/szegvar/.  
Nagyon fontos volt Szegvár Nagyközség hivatalos honlapja arculatának, tartalmának  újítása, hiszen a régi weblap pontosan három évvel ezelőtt, 2002-ben készült.
A megújult honlap arculata teljesen megegyezik a bevált Szegvár OnLine hírportál külsőjével.  A honlap tartalma is jelentősen bővült.

Újdonságok: 
– 8 perces videofilm, amely Szegvárt mutatja be.
– Díszpolgáraink, kitüntetettjeink bemutatása.
– Szegvár lengyelországi kapcsolatai.
– Képgaléria. A 12 galériában több száz szegvári fotó található, kategóriánként rendezve. Nagyon különleges a Madártávlatból… c. galéria, melyben a légi fotók mellett megtalálható egy Szegvárról készült műholdkép! A magyarországi települések honlapjai közül elsőként (!) a szegvári honlapon található ilyen különleges kép. Minden szegvári lakos megkeresheti a képen saját házát!
Érdekes még az Interaktív galéria, ahol van olyan fotó, amelyen esik a hó a Kórógy-partján, hullámzik a Kurca vize, esik az eső a Hunyadi utcában, tűzijáték van a Kórógy-partján.

A honlapot próbáltam a látogatók igényeihez igazítani. Több száz kitöltött kérdőívet kaptam, melyben sok jó ötletet kaptam az olvasóktól.
Kérem, hogy továbbra is küldjék el részemre építő jellegű kritikáikat, melyeket szívesen fogadok!

Az új honlap böngészéséhez kellemes időtöltést kívánok!

Tisztelettel: Purgel Zoltán webmester

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

Kováts Zsolt asztalos

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató