Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Szegvár OnLine – Túl az ötvenötezren!

2 082

Igen, a Szegvár OnLine honlap látogatottsága fél év alatt elérte az 55000 oldalletöltést! Tehát 2005. január 1-től június 30-ig ennyien keresték fel honlapunkat. Ez átlagosan 9166 látogatás / hónap, de júniusban több mint 10000 látogatást regisztráltunk. 
Ezen adatok alapján bátran kijelenthető, hogy a legolvasottabb, leglátogatottabb szegvári média a Szegvár OnLine – Szegvári Hírportál.
Jelenleg honlapunkon összesen 2307 fotó és 499 hír található. Ugyanis – a Szentesi Mozaik újság szlogenjével élve – a hír nem vész el, csak átköltözik – az Archívum rovatba! Talán nem túlzás, hogy ezek a fotók és hírek száz év múlva is itt lesznek ezen a honlapon.
A független hírportál célja Szegvár és környéke lakóinak és Szegvárhoz kötődő emberek valósághű tájékoztatása, a közéletben történtek pontos és hiteles ismertetése. A hírek nagy része a Szegvári Naplóból kerül honlapunkra.  
Különös figyelmet fordítok arra, hogy a hasznos és fontos tájékoztatáson kívül, élményszerű, képes beszámolókat találjanak nagyobb szegvári eseményekről, történésekről az olvasók. 
Bízom benne, hogy az oldal látogatottsága a következő időszakban sem áll meg, hanem tovább növekszik…

Tisztelettel: Purgel Zoltán webmester

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató