Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Megnyílt a szentesi Tesco

638

Február 2-án délelőtt 8 órakor ünnepélyesen megnyitották a szentesi Tesco áruházat.
A 5000 négyzetméteres áruházban mintegy 40 ezer termékből választhatnak a vásárlók. Ennek több mint fele élelmiszer, de itt is fellelhető a Tesco teljes termékválasztéka, a szórakoztató elektronikától kezdve a ruházaton, autó felszerelési cikkeken át a sport-, barkács- és játékszerekig. A Tesco saját márkás termékei – a Tesco Gazdaságos, a Tesco Termék és a Tesco Fitt – és rendszeres akciói itt is hozzájárulnak ahhoz, hogy az áruház kedvező árakkal várja a vásárlókat. A Tesco népszerű pénzügyi szolgáltatásai – a Bevásárlókártya, az Áruhitel, az Áruhitel Plussz és a Személyi Kölcsön – az ország összes Tesco hipermarket áruházában igényelhetők, így a szentesi áruházban is. 
A szentesiek és Szentes környékén élők már nagyon várták az áruház átadását. Nyitáskor nagy tömeg várakozott az áruház előtt, megtelt a mintegy 400 férőhelyes parkoló és percek alatt elfogytak a bevásárlókocsik.
Magyarország 56. Tesco Áruházában több mint 200 – többségében helyi lakos – talált munkára. Az áruház non-stop nyitva tart.

Az áruház megközelítése Szegvárról

Autóval Szegvárról Szentes irányába indulva a szentesi elkerülő útra kell ráhajtani (Csongrád irányába), majd a körforgalom után jobbra fordulva, s a következő körforgalomban is jobbra fordulva juthatunk el a „teszkóhoz”. 
Autóbusszal megközelíthető a Szegvár – Csongrád járatokkal, Szentesről az 1. helyijárattal, vagy a Csongrád irányába induló helyközi autóbuszokkal.

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató