Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

A Kurca-Völgye Egyesület közleménye

1 441

Az alábbi közleményt a Kurca-Völgye Egyesület küldte el szerkesztőségünkbe.

A Kurca-Völgye Egyesület 2006. április 14-i Közgyűlése többek között megtárgyalta és elfogadta Gémes László elnöknek az Egyesület elmúlt időszakban végzett tevékenységéről szóló beszámolóját. 
Megállapította, hogy az Elnök által meghozott döntések és az elvégzett munka teljes egészében összhangban volt az Egyesület korábbi döntéseivel, felhatalmazásaival.

A Közgyűlés foglalkozott Buda Richárdnak a Szegvár Online internetes portálon megjelent nyílt levelével is. A Közgyűlés megállapította, hogy az abban foglaltak nem felelnek meg a valóságnak. A levélben foglaltak tételes cáfolatával az Egyesület nem kíván foglalkozni három ok miatt.

1. Buda Richárd már nem tagja az Egyesületnek, önként, a nyílt levél megírásával egyidejűleg megszűntette tagságát, lemondott alelnöki tisztségéről. Így az általa leírtak leginkább magánvéleménynek tekintendők.

2. A levélben foglalt, az egyesületi belső életet érintő megalapozatlan kritikák megtárgyalása elsősorban az Egyesület Közgyűlésére tartozott volna és nem a közvéleményre. Sajnálatos, hogy ezt a minimálisan elvárható, demokratikus és közösségi magatartást nem érezte magáénak a levél írója.

3. Úgy gondoljuk, hogy az Egyesületünk munkáját nem a nyílt leveleken és az azokra adott válaszokon, majd az azt követő végeláthatatlan vitákon keresztül kell a kívülállóknak megítélni. 
Valljuk, hogy az emberek és ugyanígy az Egyesületünk értékét is a tetteink mutatják meg a legjobban.

A Közgyűlés egyebekben tájékoztatja a település lakóit, hogy megnyílt a Szegvári Teleház, ahol minden érdeklődőt nagy tisztelettel várunk. 
Ennek felszerelésére (5 db új számítógép, jogtiszta szoftverek, fénymásoló, fax, irodabútorok), felújítására (parkettázás, falburkolás) közel 2 millió forint külső forrást, támogatást biztosítottak partnereink, ezzel is elismerve az Egyesületünk eddigi tevékenységét. 

A Teleház munkát ad két helyi, szegvári fiatalnak. Ráadásul úgy, hogy az egyik Egyesületünk által foglalkozatott munkatárs a munkaideje egy részében végzi a Civil TV Szegvárról szóló műsorainak vágási munkálatait, a szintén az Egyesületünk által biztosított nagy teljesítményű számítógépen. Reményeink szerint ezzel segítjük azt, hogy a Civil TV adásába újra több érdekes szegvári anyag, tudósítás, riport kerüljön.

Szegvár, 2006. április 14.

A Közgyűlés megbízásából:
Bába Miklós, Borka Ferenc, Hajzler Mihály, Hajzler Csaba,
Piti Tibor, R. Nagy Mihály, Szabó György

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató