Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Szomszédolás

0 484

Kérjük vedd figyelembe, hogy ez a bejegyzés már több mint egy évvel ezelőtt jelent meg.


Beköszöntött böjt hava, a nagy mulatságoknak vége (elméletben). Hogy mégse unatkozzunk, szomszédolni járunk: a színjátszó csoportok egymáshoz. 
A múlt vasárnap (február 26-án) az algyői csoport volt nálunk egy komoly darabbal: Ismeri a Tejutat? címmel a magányosság kérdését boncolgatva. Előtte, 22-én mi voltunk Csongrádon a farsangbúcsúztatón, és végül március 4-én a mindszenti Türelmetlen Felnőtt Színjátszók jöttek hozzánk. Hoztak is magukkal négy kis jelenetet a házasság kimeríthetetlen témájából. Nagyon jókat mosolyogtunk, sőt kacagtunk A csábító, Az esti évelődés, A rúzs, Vacsora után című produkciók alatt. Közben Ágoston Anita ifjú énekesnőnk régi slágerekkel szórakoztatta a megjelenteket, akik szerény belépődíjakat a Szegvár Egészségéért Közalapítvány javára adományozták. 
A színpad átrendezése után a Tűzköves szegvári csapat állt elő két darabbal. Rejtő Jenő: Herkules bonbonja és az Ötvenedik házassági évforduló című szerkesztett darabja nevettette meg a nézőket, közben ismét Anita kért meg bennünket, hogy engedjük őt énekelni. Megengedtük, sőt örültünk neki. 
Az előadás végén a két csoport tagjai kalács, kakaó és tea mellett beszélgettek egy kicsit szakmai kérdésekről, személyes dolgokról, majd a vendégek a fél 9-es busszal távoztak.
Összegezve az estét megállapítottuk, hogy sikeres volt a szervezés, előadás, igazi közösséggé formálódott a társulat, ahol az emberek számíthatnak egymásra.

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Akár ez is tetszhet
Hozzászólások
Hozzászólások betöltése

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató