Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Nálunk járt Reisinger János

0 420

Kérjük vedd figyelembe, hogy ez a bejegyzés már több mint egy évvel ezelőtt jelent meg.


Szegváron tartott előadást, a Művelődési Házban Dr. Reisinger János irodalomtörténész, a Magyar Tudományos Akadémia volt munkatársa, egyetemi tanár.
Rendszeresen láthatjuk Őt a televízióadókon, sőt újabban www.eletado.hu-ra keresve internetes televízióból szól hozzánk, mégis egészen más élmény volt előadását közvetlenül figyelni, illetve Vele, személyesen találkozni. 
Akik ismerik (és az ország minden részén szeretik), várták már, így megtelt a Művelődési Ház kiállítóterme. „A Biblia a boldogságról” téma eleve érdekesnek ígérkezett, mégis számunkra meglepően aktuális útmutatás bontakozott ki belőle, amit a nézők kérdései is tükröztek. 
Jól kiegészítette a programot a szegvári Életmód Klub vendéglátása, akik az egészséges táplálkozás alapjait igyekeznek elfogadottá tenni mindennapjainkban.
Reisinger Tanár Úr előreláthatólag legközelebb január hónapban jön hozzánk újabb előadással. 
Kérjük, hogy azaz érdeklődő, aki biztosan el szeretne jönni, figyelje híradásainkat, sőt arra is van lehetősége, hogy a Művelődési Házba (edit.56@freemail.hu címre) eljuttatott elérhetőségére célzott értesítést kérjen!

(Fotó: Nagy Edit)
(Fotó: Nagy Edit)
Dr. Reisinger János
(Fotó: Nagy Edit)
(Fotó: Nagy Edit)

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Akár ez is tetszhet
Hozzászólások
Hozzászólások betöltése

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató