Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Vasúti kocsik eladók

710

A MÁV ZRt. Beszerzési és Készletgazdálkodási Szolgáltató Egység a MÁV ZRt. képviseletében felhívást tesz közzé 12 darab vasúti négytengelyes vasúti tartálykocsi értékesítése céljából.
A MÁV ZRt. értékesíteni kíván a hálózatán található 12 db szállítmányozásra alkalmas, érvényes fővizsgával rendelkező, négytengelyes vasúti tartálykocsikat.
A részletes ajánlattételi felhívás és a szerződéstervezet 20.000 Ft + ÁFA pénztári befizetés ellenében megvásárolható 2007. május 3-ig a következő címen: A MÁV ZRt. Beszerzési és Készletgazdálkodási Szolgáltató Egység, Üzemanyag és Energia Osztály, 1062 Budapest, Podmaniczky u. 24/a. A. épület, I. em. 18. szoba, Lovas Pálné osztályvezetőnél. Telefon: (1)342-9103. Ügyfélfogadási idő: hétfő – péntek 8-12.
A felhívásra történő pályázat benyújtható a fenti címen 2007. május 3-án 9 óráig. A zárt borítékon kérjük feltüntetni: Vasúti tartálykocsi ajánlat.
A Pályázatok értékelését követően a MÁV ZRt. Beszerzési és Készletgazdálkodási Szolgáltató Egység, Üzemanyag és Energia Osztálya írásban értesíti az érintetteket.

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató