Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Befejeződött az Én ezt tudom!

1 747

Május elsején délután ünnepélyes hangulatban megnyílt az „Én ezt tudom” Szegvári és Szegvár környéki Alkotók III. Pályázatának Gála Kiállítása. 
52 alkotó és a zsűri 5 tagja mutatkozott be a Kastély ódon falai között, belakva a teljes felső szintet. 
A kiállítást Dr. Szirmai Éva a Szegedi Tudomány Egyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karának adjunktusa nyitotta meg. A Tanárnő elismeréssel beszélt a szegvári kezdeményezésről, és az Alkotók lelkesedéséről. 
Az év közbeni négy válogató kiállításon fontos szerepe volt a zsűrinek, hiszen a legjobb munkák juthattak csak el e neves bemutatóra. Azért is nehéz volt a feladat, mert egyre több képzett, több kiállítást megélt alkotó tiszteli meg a kezdők mellet az „Én ezt tudom” pályázatot, elhozva munkáit. A cél azonban az, hogy a kezdőknek is lehetőség nyíljon tehetségük megmutatására. A Zsűri, Krasznai János szobrászművész, Szűcs Árpád festőművész, Szekeres Ferenc grafikusművész, Dr. Csíky László orvos-szobrász és Kovács Lajos helytörténész, fotós tette teljessé a kiállítást, egy-egy teremben saját munkáikkal felvonulva.
Szép érzés ennyi alkotó, művész közös szereplését látni, garantáltan minden korosztály megtalálja benne a maga érdeklődésének megfelelő látnivalót. 
Ne mulasszák el megtekintését, május 8-ig, délutánonként 2-től 5 óráig várjuk a Kastélyban a látogatókat!

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató