Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Befejeződött az Én ezt tudom!

694

Május elsején délután ünnepélyes hangulatban megnyílt az „Én ezt tudom” Szegvári és Szegvár környéki Alkotók III. Pályázatának Gála Kiállítása. 
52 alkotó és a zsűri 5 tagja mutatkozott be a Kastély ódon falai között, belakva a teljes felső szintet. 
A kiállítást Dr. Szirmai Éva a Szegedi Tudomány Egyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karának adjunktusa nyitotta meg. A Tanárnő elismeréssel beszélt a szegvári kezdeményezésről, és az Alkotók lelkesedéséről. 
Az év közbeni négy válogató kiállításon fontos szerepe volt a zsűrinek, hiszen a legjobb munkák juthattak csak el e neves bemutatóra. Azért is nehéz volt a feladat, mert egyre több képzett, több kiállítást megélt alkotó tiszteli meg a kezdők mellet az „Én ezt tudom” pályázatot, elhozva munkáit. A cél azonban az, hogy a kezdőknek is lehetőség nyíljon tehetségük megmutatására. A Zsűri, Krasznai János szobrászművész, Szűcs Árpád festőművész, Szekeres Ferenc grafikusművész, Dr. Csíky László orvos-szobrász és Kovács Lajos helytörténész, fotós tette teljessé a kiállítást, egy-egy teremben saját munkáikkal felvonulva.
Szép érzés ennyi alkotó, művész közös szereplését látni, garantáltan minden korosztály megtalálja benne a maga érdeklődésének megfelelő látnivalót. 
Ne mulasszák el megtekintését, május 8-ig, délutánonként 2-től 5 óráig várjuk a Kastélyban a látogatókat!

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató