Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Mindeközben az óvodában…

3 437

Szabó Tibor György polgármester kérésének zöld utat adott a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság, s ennek eredményeképpen a szegvári kastélyból kölcsönadtak öt darab új Singer varrógépet arra a célra, hogy a lakosság részére szájmaszkot készítsen a hivatal. 

Szabó Tibor György az egyik varrógéppel

A modern varrógépeket a Kurca-parti Óvodába vitte a polgármester, ahol az óvodai dolgozók elkezdték lázasan készíteni a szájmaszkokat. A Polgármesteri hivatal további segítséget kapott a szegvári varrodától és önkéntesektől. 

A szegvári képviselő-testület tagjai felajánlották tiszteletdíjukat, melyből a szájmaszkok elkészítéséhez szükséges anyagot vásároltak meg. Az összefogás eredményeképpen több mint ezer darab készült, melynek egy részét már megkapták a 65 év feletti szegvári lakosok. 

A becsomagolt szájmaszkok

A Szegvárért Egyesület felhívására is jelentős pénzadomány érkezett, amelyekből 500 liter kézfertőtlenítőt szeretnének vásárolni. Továbbra is tudják fogadni a pénzbeli felajánlásokat a Szegvárért Egyesület 11702012-21450369 számlaszámára. A közlemény rovatba kérjük feltüntetni: „koronavírus ellen”. Külföldről történő átutalást a következő nemzetközi számlaszámra lehet utalni: IBAN: HU31117020122145036900000000 / BIC KÓD: OTPVHUHB. / Az OTP Bank székhelye: 1051 Budapest, Nádor utca 16.

- Szegvár Online hirdetés -

Szólj hozzá!

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató