Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Kisiparos bál 1998.

2 961

A „Szegvári képek, szegvári emlékek” mai videóalbumában az 1998. évi kisiparos bál videófelvételét nézhetitek meg, melyet Piti János készített.

A szegvári Művelődési házban tartott bálnak ez alkalomból Tonomár Zoltán volt a házigazdája, aki mint egy jó vőfély, rátermettséggel, jó humorral, tekintéllyel végezte feladatát. A vendégek mellett köszöntötte nagyközségünk vezetőit, dr. Végh Ibolya jegyzőt és dr. Nóbik István polgármestert, majd elmesélte a farsangi hagyományok és a szegvári iparosbálak történetét. S jó vőfély mintájára három kérdést is feltett a vendégeknek. 1. Hányadik iparos bál a mai? 2. Mikor volt az első iparos bál? 3. Mennyibe került a belépőjegy ára az első bálon? (A helyes megfejtés: 18. – 1980. – 50 Ft). A Himnusz közös eléneklése után a bográcsos marhapörkölt vacsora felszolgálása következett.

Ezen a bálon is volt szórakoztató program – nem is „akármilyen”. Balassa Tamás, Balázs Péter, a Defekt Duó (Markos Zoltán és Rácz Mihály), Harsányi Gábor és Péntek Ági csinált vidám hangulatot és jókedvet. Érdemes megnézni a videófelvételt, melyen a teljes műsor látható és hallható.

A talpalávalót Vörös János és zenekara húzta. A tombolasorsolás éjfélkor volt, a fődíj egy 10.000 Ft-os OTP autónyeremény betétkönyv volt.

Jó szórakozást kívánok a 22 évvel ezelőtti felvételhez! Ha neked is lapul a fiókodban olyan kazetta, amelyen egy több mint 20 évvel ezelőtti szegvári rendezvény felvétele van, juttasd el hozzám, s videóalbumunkban örökre fennmarad az utókornak. (A kazettát visszakapod.)

Kisiparos bál – 1998.
- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató