Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Miért dobtad el a szívem?

2 973

Ma debütált Mohácsi Brigi énekesnő legújabb, „Miért dobtad el a szívem?” című videoklipje, melyet Szegváron forgattak.

Gila Olga már több alkalommal sminkelt Sláger TV vendégeinek, Brigi pedig felfigyelt Olga referencia munkáira. Megbeszélték, hogy a dal hangulatához illő smink fog elkészülni, s a klip helyszíne pedig a szegvári Szabadság téri park lesz, amely őszi színeivel igazán varázslatossá tette a felvételt.

Mohácsi Brigi Erdélyben született, 13 éves korától énekel. Zenei egyetemet végzett, klasszikus, komoly zenét tanult. 18 éves korától áll színpadon, mint énekesnő. Első dalai pop zenei stílusban íródtak, később váltott mulatós műfajra. 2014. február 12-én jött számára az igazi áttörés, amikor 427 jelentkező közül őt választotta a Nóta TV zsűrije a meghirdetett tehetségkutatóján. Azóta is a Sláger TV mulatós csapatát erősíti, és minden saját gyártású műsoruk állandó vendégének mondhatja magát. A Szerenád és a Szeretem a családom című dalokkal ismerték meg a TV nézők. 2015 decemberében jelent meg első nagylemeze, Gyere szeress még címmel, majd 2019-ben a második, melynek címe, Ma semmi sem érdekel. Videoklipjei folyamatosan láthatóak a Sláger TV csatornáján. Mulatós koncertjeivel bejárta már Magyarországot, valamint Szlovákia és Románia magyar lakta településeit.

Gila Olga Szegváron született, „műhelyét” is Szegváron üzemelteti, a Kontra utcában. A sminkelést 2006-ban kezdte egy olasz mesternél, majd folyamatosan képezte magát Szegeden és Budapesten és külföldön. Orosz és ukrán mesterektől is tanult. Modellek, fotósok, fodrászok közreműködésével született az a millió alkotás, melyek a magyar szakmai lapokban rendszeresen megjelennek. Olga több hazai és nemzetközi versenyeken részt vett, s sokszor ért el nívós helyezést, munkáját világszerte elismerik. A film és maszk készítés révén a sebek, hegek, groteszk alakok kialakítása is szenvedélyévé vált. Részt vett már reklámfilmek forgatásán, illetve egy horrorfilm forgatásán is. Főállásban német nyelvtanár, de szerelme a smink és filmes maszk készítés. Munkájának elismeréséért 2019-ben „Szegvárért Emlékérem” kitüntetést vehetett át.  

A videoklipet a Hobol Univeral Studio készítette, rendezte Futó László, rendezőasszisztens Futóné Erdélyi Enikő. Köszönjük a werkfotókat!

Ezt a posztot ide kattintva megtalálod a „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoportban is.
- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Szólj hozzá!

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató