Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

FC Szegvár- Ruzsa KSE 6:1

2 287

Az elmúlt hétvégén ismét hazai pályán játszott a szegvári focicsapat.

A bajnoki táblázat 12. helyén álló Ruzsa KSE csapatát fogadták a szegváriak, a mérkőzés előtt a tabella 4. helyét foglalta el a hazai gárda.

A mérkőzést egyértelműen a szegvári csapat kezdte jobban, majd a 19. percben meg is szerezte a vezetést Rácz Zoltán góljával. A 26. percben  Rácz Zoltán kiharcolt egy büntetőt Nana Roland pedig értékesítette 2:0. A 33. percben egy kavarodás után talált egy gólt a vendégcsapat, majd a 39. percben Bihari Dániel, majd néhány perccel később Józsa Dániel is betalált így 4:1-es hazai vezetéssel vonulhattak az öltözőbe a labdarúgók. A második félidőben 3 percet kellett várni a következő gólra, ugyanis a 48. percben tovább növelte az előnyét a Szegvár 5:1. Ezt követően több szegvári helyzet is kimaradt, többek közt az önzetlenség miatt, majd a 81. percben Janó László állította be a végeredményt 6:1.

Bagi Endre vezetőedző értékelése

„Ismét túl vagyunk egy hazai bajnokin. Köszönet a követőknek és azoknak is, akik a zárt kapuk ellenére a kerítésen kívülről nézték meg a meccset, a szabályokat betartva persze!
A tabellán egy jóval alattunk elhelyezkedő csapattal találkoztunk hazai pályán.
Számomra kizárólag csak pozitív eredmény volt elképzelhető.
Ez így is alakult, hála a srácoknak! Az ellenfél gyakorlatilag helyzetek nélkül hozott össze egy gólt, és miután erre válaszul még kettőt szereztünk az első félidőben, számomra eldőlt a 3 pont sorsa. A csapat élvezte a játékot és mivel maximális létszámmal voltunk a cserepadon is, így 5 játékost csereként  a pályára tudtam küldeni. Sajnos a nagy létszám miatt 2 játékosnak nem jutott lehetőség a játékra, 2 pedig a keretbe sem tudott bekerülni, de ők is abszolút élvezik a bizalmam és úgy gondolom, hogy megértették a döntésemet. A következő hétvége, ami számunkra idegenben nagyon fontos mérkőzés lesz – Bordányba látogatunk – szeretnénk revansot venni az őszi itthoni döntetlen után, ahol az utolsó percben kaptuk az egyenlítő gólt! Számítunk a biztatásra, mert szükség is van rá, amit nagyon nagyon köszönünk! Reméljük 3 ponttal térhetünk majd haza. Hajrá Szegvár!”

A győzelemmel maradt a szegvári csapat  4. helyen a tabellán 4 ponttal lemaradva a 3. Csanádpalota mögött és 6 ponttal megelőzve az 5. helyen álló Kisteleket. Az előttünk álló hétvégén Bordányba utazik a csapat, a bordányiak jelenleg a tabella 8. helyén állnak.

FC Szegvár – Ruzsa KSE 6:1 (4:1)

  • Helyszín: Szegvár, Zárt kapus
  • 2021. március 20. 14:00
  • Szegvári összeállítás: Bihari G., Kelemen, Bihari D. (Széll), Piti (Janó), Bihari T. (Terbán), Nana, Puhala, Rácz (Bereczki), Józsa (Biácsi), Marton, Vigh
  • Kispad: Szűcs, Gémes
  • Szegvári gólszerzők: Rácz 19’, Nana 26’ (büntetőből), Bihari D. 39’, Józsa 43’, Piti 48’, Janó 81’

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató