Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Tavaszi nagytakarítás Szegváron

1 835

Néhány nappal ezelőtt közösségi oldalon megosztott szemétszedéssel kapcsolatos cikk adott lendületet néhány lelkes és a környezetéért tenni akaró szegvárinak. A kommentelőkből 1-2 nap alatt alakult egy kis csapat Horváth Kata szervezésének segítségével, akik március 27-én délelőtt szemétszedésre indultak a kórógyszentgyörgyi „Szegvár táblától” a központi Coop üzletig. Közel 3 óra alatt 40(!) zsák szemetet gyűjtöttek össze és még közel sincs vége a kezdeményezésnek.

A programnak 15 aktív résztvevője volt, de szentesi lakosok és helyi vállalkozók is támogatták a kezdeményezést. Nem verték nagy dobra, hiszen a cél az aktív tenni akarás, példamutatás volt.

Mivel sok szimpatizáló, köszönő üzenet érkezett a megosztott cikkekhez, így felbuzdulva folytatják a „takarítást”. A pontos dátum még nincs kitűzve, de nem várnak vele sokáig, hiszen sok még a megtisztításra váró utca. A következő szemétszedési akció előtt a falu lakosságát is értesíteni fogják. Aki addig is tenni szeretne a falu tisztaságáért, ne késlekedjen és szedje össze a szemetet a környezetében.

A szervezők köszönik mindazoknak, akik részt vettek a megvalósításban, a jövőben lelkesen várják a jelentkezőket az újabb kezdeményezésekhez.  

„Maszkot fel!” jelmondat mellé a „Szemetet vedd fel!” jelmondatot hirdessük!

- Szegvár Online hirdetés -

Szólj hozzá!

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató