Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Várják a gyermekeket a Katica Mini Bölcsődébe

2 661

A Szegvári Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Katica Mini Bölcsőde beiratkozási időpontjai a következők: 2021. május 6-7. 8-16 óráig.

Elérhetőségek: SZEESZI Katica Mini Bölcsőde, Szegvár, Hunyadi János utca 25., telefon: 06 63 364-860, e- mail: katica.minibolcsode@hotmail.com

A jelenlegi járványügyi helyzetben, bármely időpontban, a megadott e-mail címen is kérhetnek jelentkezési lapot az érdeklődők, így elkerülhető a személyes kontaktus. Hangulatos, jól felszerelt csoportszobában, szakképzett kisgyermeknevelők és dajkánk, szeretettel várják az újonnan érkező gyermekeket. Vidám csapatunk tagjai: Kitti, Viki és Vera.

Döntés a felvételről: az intézmény vezetője a bölcsődei felvételek elbírálása után a meghozott döntésről, és az első szülői értekezlet időpontjáról írásban értesíti a szülőket, legkésőbb 2021. június 15- ig.

A beiratkozáshoz szükséges következő dokumentumokat kérjük hozzák a beszoktatás előtt két héttel: munkáltatói igazolás, gyermek eü. kiskönyv, oltási könyv, gyermek TAJ kártya, gyermek anyakönyvi kivonata, gyermek lakcímkártya, szülők személyi igazolványa.

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató