Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Hétfői adásszünet helyett még több tartalom múltidéző csoportunkban

3 276

Még több válogatott, minőségi tartalommal találkozhat az, aki tagja a Szegvári képek, szegvári emlékek Facebook csoportnak.

Újraindítjuk videóalbum rovatunkat, amelyben hétfői napokon 18 órakor megismételjük azokat a korábban publikált videófelvételeket, amelyen régi szegvári bálak és egyéb rendezvények vannak megörökítve. A „nagyobbak” még emlékezhetnek rá, hogy létezett egy olyan korszak, melynek egyik jellegzetessége az volt, hogy hétfőnként nem volt adás a televízióban. Ezért hétfői napokon működtek a különböző szakkörök, foglalkozások, hétfői napokon többet társasjátékoztak a családok, több bevételük volt a kocsmáknak, és állítólag több gyerek fogant ezen a napon. Azért hétfői napra esett a választásunk, hogy a múltra emlékezve újra megjelenjenek ezek az emlékezetes amatőr videók.

Napi rendszeres rovataink száma is tovább bővült, már öt állandó rovattal várjuk az Olvasókat minden egyes nap. Reggel 6 órakor ARCHÍV LAPSZEMLE, 16 órakor A NAP FOTÓJA, 17 órakor NAPI FOTÓALBUM, 19 órakor NAPI CSOPORTKÉP, 20 órakor LUCZ FERENC FOTÓARCHÍVUMÁBÓL.

Szombatonként éjszaka 22 órakor a TUTI TIPP ARCHÍVUM rovat jelenik meg. Az archív lapszámokban megnézheted az akkori moziműsort, meghökkenhetsz a fogyasztói árakon, az akkori mobiltelefonos és műszaki hirdetésektől pedig tátva marad a szád. (A Tuti Tipp reklámújság 1995-től 2000-ig jelent meg az én szerkesztésemben.)

Vasárnaponként 14 órakor PURGEL ZOLTÁN FOTÓI rovatban archív fotóalbumot láthattok 2002. és 2007. között készült képeimből.

Természtesen továbbra is várjuk Olvasóink „szegvári képeit” és „szegvári emlékeit”. A csoport tagjainak száma folyamatosan emelkedik (a mai napon 5350 fő tagunk van). Politikamentes, igényes tartalommal várjuk minden nap Olvasóinkat!

Ebben az évben nyereményjátékot is hirdetünk azon tagjaink között, akik meghívják Facebook csoportunkba ismerőseiket. Minden hónapban egy Szegvár hűtőmágnest sorsolunk ki. (A mobilon „Facebookozók” csoportunk – Szegvári képek, szegvári emlékek – borítója alatt a „+Meghívás”–ra kattintva tudnak meghívni tagokat, a laptopon vagy asztali PC-n netezők pedig a jobb oldali sávban, a „Tagok meghívása” használatával.)

„Műsorfüzet”

IdőpontRovat
MINDEN NAP 6 órakorARCHÍV LAPSZEMLE
MINDEN NAP 16 órakorA NAP FOTÓJA
MINDEN NAP 17 órakorNAPI FOTÓALBUM
MINDEN NAP 19 órakorNAPI CSOPORTKÉP
MINDEN NAP 20 órakorLUCZ FERENC FOTÓARCHÍVUMÁBÓL
HÉTFŐI NAPOKON 18 órakorVIDEÓALBUM
SZOMBATI NAPOKON 22 órakorTUTI TIPP ARCHÍVUM
VASÁRNAPONKÉNT 14 órakorPURGEL ZOLTÁN FOTÓI

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató