Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Vakációóó!

1 536

Ma volt az utolsó tanítási nap, véget ért a 2021/22-es tanév. A diákoknak kezdődik a két és fél hónapos nyári szünet. Az utolsó nap már főleg osztályfőnöki órákkal telt, a gyerekek pedig a nyári programokat tervezték.

A Szegvári Forray Máté Általános Iskolában ma 203 diáknak kezdődik meg a szeptember elseje óta várva várt nyári szünet.

Ma az Újiskolában volt dolgom, az első osztályos gyerekek csillogó szemekkel „hivatalosan is megerősítették” számomra, hogy ma bizony megkezdődik a vakáció. Megkérdeztem tőlük, hogy mit fogtok csinálni a nyári szünetben. Volt, aki azt mondta, hogy táborba megy, voltak, akik a Balatonra, a Tisza-tóhoz mennek strandolni, az egyik kisfiú pedig azt mondta, hogy egész nyáron horgászni fog.

Az osztálytermek tábláin a Vakáció! felirat volt látható. Hirtelen ötlettől vezérelve arra gondoltam, hogy az első osztályos gyerekeket lefényképezem a tábla előtt. Ez nem volt előre megtervezve, s a fotó sem lett profi, a gyerekeket sem állítgattam be, ahogyan az osztályképeken szoktam, ráadásul a két osztályfőnök (Papné Benkő Mónika és Bereczkiné Buza Anett) sincs a fotón. Úgy gondoltam, hogy a szülők örülni fognak ennek a képnek, amely nagyon jól visszatükrözi a gyerekek vakáció előtti boldogságát.

Ezt a posztot ide kattintva megtalálod a „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoportban is.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató