Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Bábos képzés volt Szegváron

2 340

Immáron második alkalommal adhatott a szegvári Kurca-parti Óvoda alapítványa tanúsítványt a bábos tanfolyamunk 17 résztvevőjének.

Márciusban a szegedi Agora adott otthont a 60 órás akkreditált képzésünk első 30 órájának. Mi most hatalmas szervezőmunkának köszönhetően újra bebizonyíthattuk, hogy egy kis közösség is képes bekapcsolódni egy országos szintű bábos továbbképzésbe.

Előadóink voltak: Szentirmai László a MBE elnöke, Kovács Hedvig és Bagi Márta bábos szakemberek, akik a bábkészítés, bábrendezés, színpadra állítást tanították. Vigh Mária óvodavezető az óvodánkban folyó bábos életet ismertette, ami bázis intézményi szintre emelte munkánkat.

Marcsenkoné Kondacs Flóra a bábjáték segítségével kutatja az anyanyelvi fejlesztés lehetőségeit, Kondacsné Klári, aki  gyakorlati segítséget nyújtott a leendő bábcsoport vezetőknek.

Hálás köszönet minden segítőnek, aki hozzájárult ahhoz, hogy a képzés hallgatói és előadói  mindhárom napon  jól érezték magukat, és sikeres elméleti és gyakorlati vizsgát tehettek.

Szegvár, valamint az óvoda jó hírét vitték szét néhány megyébe és intézménybe.

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató