Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Az USA-ban, a Világjátékokon versenyzik Kis Violetta

2 664

Július 7. és 17. között az egyesült államokbeli Birmingham ad otthont a világjátékoknak, amelyen 17 sportágban 58 magyar sportoló indul el. Tegnap nagyszabású megnyitó ünnepséggel megkezdődött a Világjátékok idei sorozata. Hazánk színeiben Kis Violetta szegvári versenytáncos is jelen volt, aki egy rövid videóval kedveskedett nekünk, ahogy párja Hidi Balázs a Magyar csapat zászlóját lobogtatva vezeti be a pompázatos rendezvényre az 59 magyar sportolóból álló nemzeti csapatunkat.

Az USA-ban, a Világjátékokon versenyzik Kis Violetta

– Letti, mi is ez az esemény valójában?

– Az Olimpia utáni években, – vagyis négyévente – az olimpiai játékokon nem szereplő sportágakból a leglátványosabb, legnépszerűbb és nem utolsó sorban a legmagasabb színvonalú sportágak – ilyen az általam űzött versenytánc is – szerepelnek a Világjátékok programján.

– Meddig tart ez az esemény?

– Július 7-től tizenegy napon át zajlanak a versenyek. Mi július 5-én indultunk Budapestről és 11-én érkezünk haza, vagyis nem tartózkodunk a helyszínen az esemény teljes időtartama alatt. Nagy élményt jelentett részt venni a megnyitó ünnepségen, ahol 110 ország több mint ezer versenyzője és sportvezetője vett részt. Arra külön büszke vagyok, hogy párom, Hidi Balázs vihette a Protective Stadionban rendezett nyitóceremónián a magyar csapat zászlóját. Félelmetes hangulat volt. Egy kis ízelítőt küldök az általam készített videóval.

– Mikor fogtok versenyezni?

– A Latin táncok versenyére július 9-én kerül sor. Kérek mindenkit, hogy szorítson nekünk! Azért azt tudjuk, hogy itt sem az eredmény a legfontosabb, hanem az, hogy itt lehetünk.

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató