Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

FC Szegvár – Zsombó SE 8:0

2 461

Az elmúlt hétvégén játszotta a szegvári futballcsapat első hazai mérkőzését idén a Zsombó SE csapata ellen. A forduló előtt a Szegvár 4. míg a Zsombó a 7. helyen állt. A járványügyi szabályok miatt a mérkőzés zárt kapus volt, igaz néhányan a kerítésen kívülről figyelték az eseményeket.

Az első 20-25 percben a vendégeknek volt veszélyesebb helyzetük 2 kapufát is rúgtak, majd a 30 perc után átvette a mérkőzés irányítását a Szegvár. A 33. percben kinyitották a gólcsapokat a szegvári sportpályán ugyanis először Bihari Dániel, majd 2 perccel később Puhala Krisztián majd újabb 2 perccel később Piti János, majd közvetlenül a félidő előtt ismét Piti János talált be, így 4:0-ás előnnyel mehetett az öltözőbe a Szegvár.

A második félidő is kitűnően folytatódott a hazaiak számára ugyanis nem telt el egy perc sem Józsa Dániel bevágta az 5. majd 7 perccel később Bihari Tamás a 6. gólt, a 72. percben Józsa Dániel megszerezte második gólját majd a 78. percben Bereczki Bence állította be a végeredményt 8:0.

Bagi Endre vezetőedző értékelése

„A mondandóm szeretném ismét azzal kezdeni, hogy mennyire köszönjük a sok biztatást, amit a csapat kap. Hónapok óta először játszhattunk hazai pályán, sajnos közönség nélkül, de mégis itthon. Óvatosan mentünk neki ennek a mérkőzésnek hiszen a Zsombó csapata erős középmezőnyhöz tartozó csapat. Ezért azt kértem a fiúktól, hogy a mérkőzés első felét óvatosan kezdjük és inkább próbáljuk birtokolni a labdát, mint lerohanni az ellenfelet. Tökéletesen követték a kérésem és minden támadást próbáltunk szépen kijátszani, felépíteni. Félóra játék után és több helyzet kialakítást követően B.Dani góljával meg is szereztük a vezetést. Ezek után szinte percenként találtunk 1-1 gólt és 4:0-ás előnnyel mentünk öltözőbe. Ekkor ez már akkora fölény volt, hogy teljesen felőröltük az ellenfelet.  Nagyon büszke vagyok mindenkire egytől-egyig! Érezni az erőt és azt az akaratot a csapatban, ami hajt bennünket. Sajnos jövő héten szünnaposok leszünk, de utána ismét otthon játszunk egy fontos meccset. Készülünk továbbra is hittel hisz hosszú a bajnokság még. Köszönet mindenkinek, aki követi biztatja a csapatot és várunk is minden szurkolót amint meg nyílnak a kapuk. Hajrá Szegvár!”

A 8:0-ás sikerrel a csapat marad a 4. helyen 28 ponttal. A következő fordulóban szabadnapos lesz a szegvári csapat. A következő mérkőzés március 20-án (szombaton) 14 órakor lesz, a jelenleg 12. helyen álló Ruzsa KSE csapata látogat Szegvárra.

Az FC Szegvár sportegyesület vezetőség felhívása

„Tisztelt Sportbarátok!
A 484/2020 (XI.10.) kormányrendelet értelmében amatőr labdarúgó mérkőzéseket csak nézők nélkül lehet megrendezni. Ezért 2021.03.20. (szombat) 13:30 és 16:30 között kérjük, a létesítmény bekerített részét ne látogassák, mert le lesz zárva! Ebben az időszakban sportolás céljára csak a kerítésen kívül eső hátsó pályát tudják használni.
Megértésüket köszönjük!
FC Szegvár Sportegyesület.”

FC Szegvár – Zsombó SE 8:0 (4:0)

  • Helyszín: Szegvár, Zárt kapus
  • 2021.03.06. 14:30
  • Szegvári összeállítás: Bihari G., Puhala, Kelemen, Szűcs (Gémes), Bihari D. (Biácsi), Piti (Janó), Bihari T. (Terbán), Nana, Rácz, Józsa (Bereczki), Vigh
  • Gólszerzők: Bihari D. 33′, Puhala 35′, Piti (2) 37′ 44′, Józsa (2) 46′ 72′, Bihari T. 53′, Bereczki 78′

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató