Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Szombaton újra adventi találkozások – a programra ellátogatók ajándék emlékfotót kapnak

2 335

2022. december 10-én szombaton 16 órakor az Adventi találkozások programra várja az érdeklődőket a Szegvárért Egyesület, a Szép Öregkor Nyugdíjas Egyesület, a Futball Club SE és a Szegvári Kyokushin Karate Dojo SE.  

A Szabadság téri parkban sokféle vidám programmal készülnek, lesz logikai vetélkedő, ügyességi verseny, kapura rúgó verseny.

Idén egy különleges szolgáltatással is várják Szegváriakat, a Polgármesteri Hivatal előtti sátorban fog működni egy szelfi boksz automata, amellyel bárki készíthet fotókat, s kinyomtatva átveheti. (Ez a szolgáltatás ingyenes.)

Szelfi boksz

Lesz meglepetés karácsonyi menü is, a Szegvárért Egyesület tagjai napok óta lelkesen készülődnek.

A programon adományokat is várnak, kabátot tudnak fogadni, amelyet nehezebb sorsú rászorulóknak fognak továbbítani. Pénzadománnyal a Szegvári Forray Máté Általános Iskolát és a Kurca-parti Óvodát tudják támogatni.

Szegvár Nagyközség Önkormányzatának adventi gyertyagyújtás programjára is várják a lakosokat. December 11-én vasárnap 16 órai kezdettel a Szegvári Forray Máté Általános Iskola diákjai fognak programot előadni. Vighné Német Ildikó intézményvezető fog köszöntőt mondani, s Ő gyújtja meg az adventi koszorú harmadik – az öröm – gyertyáját. Most is lesz forralt bor, forró tea és sütemény.

* A kiemelt fotó a tavalyi Adventi Találkozások programon készült.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató