Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Meghívó Sándor Mária festő kiállítására

1 243

2023. január 20-án (pénteken) 17 órakor lesz Sándor Mária festő „Higgy magadban” című kiállításának megnyitója a szegvári Művelődési Házban, amelyre szeretettel várják az érdeklődőket. A megnyitón közreműködik Bánfi Zoltán és Kellerné Kovács Gabriella.

A festéssel különleges módon kezdődött a kapcsolatom. Egy barátnőm kérésének eleget téve vettem részt egy élményfestés programon, Szegeden a Kreatív Kávé szervezésében Tajthy Gabriella vezetésével. Én is úgy kezdtem, ahogyan sokan gondolják magukról: „Óvodában a pont-pont-vesszőcske rajzolásánál veszítettem el a munkafonál végét; ha lehet, akkor innen folytassuk” vagy a „nem tudok én festeni” felkiáltással hitetlenkedve ültem a fehér vászon elé. Ezen gátlásaim ellenére 3-4 óra elteltével egy csodálatos őszi képet festettem, én egyedül! Hihetetlen élményben volt részem és természetesen azonnal magával ragadott a technika, a festés.
Sok-sok alkalommal voltam Gabi vendége, rengeteget tanultam tőle. Ebben az időben, a festéssel párhuzamosan tanultam coachingot, majd az art-coaching eszköztárban egyéb technikákat is.
2019-ben nyitottam meg a szegedi életmód tanácsadó központot, ahol személyiség fejlesztéssel, önismerettel, valamint az art-coachingon belül csoportos élményfestés foglalkozások tartásával foglalkoztam.

Forrás: Szegvári Napló, 2023. január

2023. február 11-én la Művelődési Házban lehetőség lesz az élményfestés technika kipróbálására, amelyre jelentkezni a Művelődési Házban lehet.

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató