Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Gémes László megint belebukott a hantázásba

2 694

Nem kellett sokat várnunk Gémes László legújabb haknizására, amelyet a „Gémes Laci” Facebook profiljában tett közzé. (A hivatalos oldalon valószínűleg túl ciki lett volna megjelentetni ezt, pláne azt többen látják, köztük Gémes felettesei is.)

Gémes László ezt írja:

Megdöbbentő, hogy Szegvár vezetése még mindig azon ügyködik, hogyan tud engem és családom teljesen ellehetetleníteni. Február 7-én kéréssel fordultam hatósági bizonyítvány kiállításáról, amit a mai napig nem kaptam meg. Helyszíni szemlét rendelt el a polgármester tegnap 10 órára, amin persze nem jelent meg! A kormányhivatal előírta nekik, hogy március 31-ig adják ki a dokumentumot, amit persze megtagadott. Minden a szeretet jegyében zajlik, ahogy ezt a választási kampányban ígérte!

A felvetésre nagyon gyorsan meg is érkezett a válasz Szabó Tibor Györgytől, Szegvár polgármesterétől, aki hitelesen, fotókkal alátámasztva cáfolja Gémes László „nagy bejelentését”.

Szabó Tibor György válasza:

Gémes László ismét hazudott

Megdöbbentő, hogy Csongrád-Csanád vármegye vezetője megint valótlant állított, azaz ismét HAZUDOTT.

Sok ember küzd azzal, hogy az információáradatokban különbséget tudjon tenni a valós, megbízható források és a megtévesztés között. Gémes László esetében mindennaposnak számít, hogy valamilyen okból kifolyólag félre akar vezetni másokat.

Gémes László 3 db ingatlana tekintetében kérelmet terjesztett elő rendeltetési módjuk megváltozása miatt, hatósági bizonyítvány kiállítása iránt. A sajtóban tett nyilatkozata szerint még választ sem kapott a jegyzőtől kérelmére. Ezzel szemben a valóság az, hogy hiánypótlási felhívást kapott. A hiánypótlás teljesítését követően helyszíni szemle került elrendelésre abból a célból, hogy meggyőződhessünk a kérelemben foglaltak valóságtartalmáról. Most azt állítja, hogy nem jelentünk meg. Ezzel szemben a valóság az, hogy a polgármester, a jegyző és egy hivatali ügyintéző a szemle kitűzött 10 órai időpontja előtt 5 perccel érkezett a helyszínre és 15 perces eredménytelen várakozás után távozott onnan, mert a kérelmező nem jelent meg, és nem tette lehetővé a helyszín megtekintését. Fényképfelvételek bizonyítják a valóságot, a kendergyár főbejáratánál készült kép 2023. április 3-án 10 óra 7 perckor, az oldalsó bejáratnál készült kép 10 óra 10 perckor készült.

Gondolják át az alábbi kérdéseket!

1. Megbízható-e a szerző?

2. Hihetőnek tűnik?

3. Kinek származik előnye/hátránya a bejegyzésből?

4. Kerek, egésznek tűnik?

5. Mi maradt ki belőle, ami fontos lehet?

A kommentelőknek pedig annyit mondanék, hogy tájékozódjanak a körülményekről, előzményekről mielőtt hozzászólást írnak!

Higgyék el, a jobb érzésű embereknek már teljesen elegük van mások kéretlen véleményéből, rosszindulatából, az örökös beszólásokból. Sajnálom, hogy ez a faragatlanság mára ilyen nagy divat lett.

Szabó Tibor György, Szegvár polgármestere

Egyébként szórakoztató időtöltés megnézni a Gémes bejegyzése alatti hozzászólásokat, és azok „alkotóját”, valamint a bejegyzés lájkolóit.

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató