Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Boldog ünnepeket! – Összefoglaló az idei karácsonyi eseményekről

833

Szeretném megköszönni a Szegvár Online minden kedves Olvasójának, hogy 2023-ben követték független hírportálunkat.

2023-ban eddig a pillanatig (2023. december 24. 8:45) összesen 363 írás jelent meg, így átlagosan minden napra jutott egy-egy bejegyzés. Összesen 841.046 oldalletöltést regisztráltunk, tehát ennyien kattintottak bejegyzéseinkre. 2023-ban több mint tízezer fotót és 25 videót készítettem szegvári eseményeken.

A Szegvár Online-nak az idei év volt a 21. évfolyama, sokan nem tudják, hogy a független hírportál 2002. júliusban indult. A fotós, videós összefoglalókat dédelgetve, gondosan, odafigyeléssel, az olvasói igényeket figyelembe véve készítettem el, s ugyanezt tudom ígérni az újévben is.

Szeretném külön megköszönni a „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoport olvasóinak az egész éves figyelmet! Idén elértük a tízezer feletti taglétszámot, s hihetetlen számú látogatottsági adatokat produkáltunk. Engem személy szerint úton-útfélen megszólítanak, megállítanak, mondják, hogy látták ezt meg ezt a fotót a „Szegvári képek” csoportban. Egy hónapja például a szegedi szemészeti klinikán az egyik vizsgáló orvos is rákérdezett, hogy nem-e én csinálom ezt a Facebook csoportot. A legextrémebb az volt, amikor Szegvártól több mint háromezer kilométerre, a madeirai repülőtéren odajött hozzám egy srác, magyar nyelven megszólított, s megkérdezte, hogy én vagyok-e Purgel Zoltán, mert szokta nézni a szegvári fotókat. (Berkecz Zoli, annyira örülök, hogy megismertelek!)

Köszönetképpen ebben a bejegyzésben szeretném összefoglalni a szegvári karácsonyi programokat.

Kívánok minden Olvasónknak áldott karácsonyt, valamint egészségben és boldogságban gazdag új esztendőt!

Purgel Zoltán főszerkesztő

Nagy karácsonyi összefoglaló

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató