Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Egyházi hírek, várható programok

764

– Február hónapban várjuk – minél előbb – azok jelentkezését, akik ebben az évben tervezik egyházi házasságkötésüket. Közösen történik a jegyes oktatás. 
– Felnőttek részére indul: keresztény élet ismertetése. Ez felkészítés a szentségfelvételre: keresztségre, elsőáldozásra, és majd a bérmálásra. Ezt évente egyszer – így év elején – indítjuk el, és a jelentkezőkkel egyeztetve (hetente, havonta) tartjuk a tanításokat. Ebben az évben február közepén kezdjük a foglalkozásokat, ezért kérjük aki szeretne részt venni a felnőtt hitképzésben február 10-ig jelentkezzen a Plébánia Hivatalban személyesen, vagy telefonon (63)364-810 a hivatali órák idején.
– Február utolsó vasárnapján tartjuk a gyermek farsangját a Katolikus Körben. Erre szeretettel várjuk a gyermekeket: jelmezzel, vidám produkciókkal, és a felnőtteket akik nézőként szívesen eljönnek.
– Február 27-én hétfőn délután lesz a nyugdíjasok farsangi mulatsága – szintén a Katolikus Körben – melyre az idősebb korosztályt várjuk szeretettel.
Ha egyházi, hitbeli, vagy lelkiismeretbeli gondjai vannak bátran jöjjön a Plébániára. Szeretettel várjuk, s amiben tudunk segítségére leszünk.

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató