Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Közel hatszázezer forint gyűlt össze

736

A szegvar.hu weboldalon jelent meg, hogy a Polgármesteri Hivatal munkatársai felbontották az adományládát, s megszámolták és összesítették az Adventi Adománygyűjtés során befolyt pénzadományt, amelynek célja a Kossuth téri játszótér felújítása.

Összesen 592.595 Ft pénzösszeg érkezett – az adományládába 123.095 Ft, a bankszámla számra pedig 469.500 Ft. A Polgármesteri Hivatal minden adományozónak ezúton is hálásan köszöni, hogy nagylelkűen támogatták ezt a nemes ügyet!

Szabó Tibor György polgármester az Önkormányzat képviseletében vállalta, hogy minden egyes forint adomány mellé az Önkormányzat 2 forint forrást biztosít a saját bevételeiből, amely azt jelenti, hogy jelenleg a rendelkezésre álló forrás: 1.777.785 Ft.

Ez az összeg nagyjából egy kétszemélyes mérleghintára, egy vitorlás homokozóra, egy fészekhintára és egy mászókára elegendő. A cél azonban az lenne, hogy még egy csúszdákkal ellátott nagyobb torony is elhelyezhető legyen a játszóeszközök között, amely önmagában másfél millió forint körüli összegbe kerül. Továbbá cél lenne ivókút létesítése, kerékpártároló kihelyezése, padok, szeméttárolók és árnyékolók létesítése is.

A gyűjtés a fenti célok megvalósítása érdekében tovább folytatódik, a képviselő-testület tagjai már fel is ajánlották egy havi tiszteletdíjuk összegét.

Mindenkit arra kérünk, aki szeretne mosolyogva játszó gyermekeket látni Szegvár központjában, hogy lehetőségéhez mérten támogassa a játszótér fejlesztését.

Az adomány átutalható Szegvár Nagyközségi Önkormányzat „Beruházások” elnevezésű alábbi bankszámlájára:

OTP Bank 11735005-15726786-10020009

A közlemény rovatban kérjük feltüntetni: „Adomány a központi játszótér megújítására”.

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató