Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Elindult a Tyúkanyó blog

4 095

Egy rövid közleményt juttatott el hozzám az a mindszenti közösség, akik létrehozták a Tyúkanyó blog elnevezésű oldalt, s szeretnék, ha népszerűsíteném azt a Szegvár Online-on. Közösségi oldaluk a facebook.com/tyukanyoblog címen érhető el.

Céljuk, hogy „tyúkanyó” kisvárosukban ne juthasson semmilyen tisztséghez, s ahogy fogalmaznak:

„zsíros bödön mellé és közpénzhez sem”.

Az utóbbi időszakban kiderült, hogy Gémes László, a Csongrád-Csanád Megyei Közgyűlés Elnökének „lefőtt a kávé”, a Fidesz egyik vezető politikusa kijelentette, hogy „már nem tervezünk vele”. Megerősített információk szerint a neve sem szerepel e tervezett megyei listán.

Viszont

„Egyre többet feltűnik kisvárosunkban, s nem akarjuk, hogy még jobban elinduljunk a lejtőn”

– tették hozzá.

Ezt nyomatékosan kihangsúlyozza az a fotó, amit első bejegyzésükben feltöltöttek oldalukra, azaz Gémes Lászlót „leginkább így szeretnék látni” – bilincsben, börtönben.

Az illusztrációra az én általam készített portré fotómból kivágott képet használták fel (megkérdezésem nélkül), aminek annyira nem örülök, hiszen az ilyen esetek 99%-ban szerzői jogi keresetet szoktam beterjeszteni a Facebookhoz, kérve a kép eltávolítását. (A Facebook eddig minden alkalommal teljesítette kérésemet.) Viszont az utóbbi hetek eseményei miatt úgy döntöttem, hogy elállok a Tyúkanyó blog esetében ettől, s kifejezetten hozzájárulok, hogy nyugodtan használják fel fotóimat, videóimat.

Örömmel teszek eleget a Tyúkanyó Blog kérésének, mert valóban nemes ügyet szolgálnak, ráadásul én is tartozom ennyivel a Gémes László velem szemben elindított „hadjárata” miatt.

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató